چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر

 

چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر

چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر

چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر

دانلود چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر

چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر
 مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر
چارچوب مباني نظري  تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر
چارچوب مباني نظري
فصل دوم تحقيق
انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر
دسته بندي روانشناسي و علوم تربيتي
فرمت فايل docx
حجم فايل 60 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 38
مشخصات اين متغير:
منابع: دارد
پژوهش هاي داخلي و خارجي: دارد

 

كاربرد اين مطلب: منبعي براي فصل دوم پژوهش، استفاده در بيان مسئله و پيشينه تحقيق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمي پژوهشي، استفاده در تحقيق و پژوهش ها، استفاده آموزشي و مطالعه آزاد، آشنايي با اصول روش تحقيق دانشگاهي
تعداد صفحه: 38صفحه
نوع فايل:word

توضيحات از متن فايل

از ميان رفتار هاي پر خطر چندين نوع خاص به دليل شيوع شان در نوجوانان امروز، مورد توجه متخصصين     مي باشد . بسياري از اين رفتارهاي منجر به آمار بالاي مرگ و جراحت در ميان نوجوانان گرديده و  يا اثرات منفي روي جامعه دارند كه در ادامه به برخي از آنها اشاره خواهد شد( گازمن، 2007) .

 رفتارهاي خود آسيب رسان ، خشونت و خود كشي

در ميان نوجوانان، خود آسيب رسان ترين رفتارها مربوط به رانندگي است. گرفتن گواهينامه يكي از هيجان انگيزترين آرزوهاي دوره نوجواني است اما متأسفانه تصادفات رانندگي يكي از دلايل فوت نوجوانان را در بر مي گيرد. بسياري از صدمات و جراحت ها با نبستن كمربند ايمني تشديد شده( و منجر به مرگ مي شود) . تقريبا 30 % نوجوانان ايالات  متحده اظهار مي دارند كه به ندرت از كمربند ايمني استفاده مي كنند يا اينكه هرگز استفاده نمي كنند. تركيب مصرف الكل و رانندگي نيز در مرگ نوجوانان در اثر تصادفات رانندگي سهم عمده اي دارد. حدود 10 %  نوجوانان ايالات متحده اظهار مي دارند كه پس از نوشيدن الكل اقدام به رانندگي كرده اند و 36 % در حين رانندگي اقدام به نوشيدن الكل كرده اند. خبر خوب آن است كه شيوع رفتارهاي پر خطر مرتبط با رانندگي در طي چهار سال گذشته كاهش قابل ملاحظه اي داشته است. با وجود اين رفتارهاي پر خطر مربوط به رانندگي يك مشكل جدي در طول دوران نوجواني است(پينكرتون وآبرامسون، 2005 ) .

درگيري فيزيكي و پرخاشگري، گروه ديگري از رفتارهاي خودآسيب رسان را تشكيل مي دهند. اين گروه از رفتارها پس از تصادفات رانندگي دومين عاملي است كه منجر به مرگ افراد بين سنين 34 – 15 سال مي شود. 36 % از نوجوانان ايالات متحده اظهار مي كنند كه در طي يكسال گذشته درگيري فيزيكي داشته اند(پسران 43% و دختران 28% ) به طور مشابه هم پسران و هم دختران گزارش كرده اند سلاح گرم يا سرد حمل مي كنند   ( 19% ). با وجود اين تفاوت معناداري بين حمل سلاح توسط پسران (29%) و دختران (7%) وجود دارد (پينكرتون وآبرامسون، 2005) .

نهايتاً خودكشي يكي از پر خطرترين رفتارها در ميان نوجوانان امروز است. نزديك به 17% (تقريبا از هر 5 نوجوان يك نفر) از نوجوانان در ايالات متحده اقدام به خودكشي داشته اند و 13% به طور واقعي افكار خودكشي داشته اند. در ميان نوجوانان ايالات متحده هر ساله 4/8% اقدام به خودكشي گزارش مي شود. در حال حاضر خودكشي سومين عامل مرگ و مير در ميان نوجونان سنين 15 – 24 سال مي باشد كه86% از اين مرگ و ميرها به پسران و14% به دختران اختصاص دارد(گازمن،2007)

 مصرف سيگار

با اينكه در همه جوامع سعي مي شود ميزان مصرف سيگار را پائين بياورند، به نظر مي رسد كه براي رسيدن به اين هدف مشكلات زيادي وجود دارد. تحقيق درباره نوجوانان 19-11 ساله نشان مي دهد كه 16% آنها رسماً سيگاري هستند و ترك اين عادت نيز به نظر دشوار مي رسد تحقيقي كه در سال 1995 انجام شده است، نشان مي دهد كه 25% از نوجوانان ايالات كبك كانادا سيگار مي كشند كه 15 %  آنها بين سنين 14-12 سال و 38 % از آنها بين سنين18-15 سال قرار دارند(صرامي، قرباني و مينويي،1392).

 

 

سوء مصرف مواد

سوء مصرف مواد گروه ديگري از رفتارهايي است كه صدمات طولاني مدت و فوري را در بر مي گيرد. نوشيدن الكل و سوء مصرف مواد با تصادفات رانندگي، خشونت، درگيري فيزيكي، روابط و تعاملات اجتماعي مشكل ساز و بيماريهاي مختلف در ارتباط هستند. بيش از 43% نوجوانان ايالات متحده گزارش كرده اند كه الكل مي نوشند و 26%  از آنها پذيرفته اند كه زياد مي نوشند. تقريبا 23%  از نوجوانان سيگار مي شكند و از اين ميان 4/9% سيگاري هستند(  20 تا30 روز در ماه سيگار مي كشند). مانند رفتارهاي خود آسيب رسان، شيوع مصرف الكل و سيگار در طي چهار سال گذشته كاهش يافته اما با وجود اين خطرات جدي براي سلامتي نوجوانان در پي دارد. مصرف داروهاي غير قانوني به دليل تأثيرات جسماني منفي كه روي مصرف كنندگان دارد هم از نظر سلامت فردي و هم سلامت اجتماعي نگران كننده است. تأثيرات استفاده از داروهاي غير مجاز به صدمات مغزي و لطمه به اندامهاي بدني محدود نمي شود بلكه با رفتارهاي پر خطر جنسي و خشونت و رانندگي بي مهابا ارتباط نزديك پيدا مي كند. برآوردهاي اخير در ايالات متحده نشان مي دهد كه 26 % از نوجوانان حشيش مصرف مي كنند و حدود 10 % قبل از 13 سالگي ازآن استفاده كرده اند


1 _  Pinkerton & Abramson

2 _  Gusman

دانلود چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر

 



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: چارچوب مباني نظري و فصل دوم تحقيق انواع و شيوع رفتارهاي پر خطر،

ادامه مطلب
[ ۳۱ تير ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۸:۵۲ ] [ مهي ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوينت آشنايي با اوتيسم

پاورپوينت آشنايي با اوتيسم

دانلود پاورپوينت آشنايي با اوتيسم


مشخصات فايل

تعداد صفحات 28
حجم 195 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي pptx
دسته بندي روانپزشكي


توضيحات كامل

دانلود پاورپوينت آشنايي با اوتيسم جهت رشته روانپزشكي در قالب 28 اسلايد و با فرمت pptx به صورت كامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

 

اوتيسم يك بيماري رواني نيست
كودكان مبتلا به اوتيسم كودكان سركشي نيستند كه خود رفتارهايشان را انتخاب كرده باشند. اوتيسم به دليل داشتن والدين بد ايجاد نمي گردد، به علاوه هيچ عامل روان شناختي خاصي در خصوص تأخير رشد كودك شناخته نشده است.

 

 

 

فهرست مطالب
اوتيسم يك بيماري رواني نيست
علائم و نشانه هاي اوتيسم
يك نكته در توجه به علايم
عوامل موثر در بروز اوتيسم
افراد اوتيسم در روز خواب نمي بينند
باورهاي نادرست در مورد اوتيسم
روش هاي درمان اوتيسم
آغوش درماني
درمان هاي دارويي و رژيمي
كودكان نارس در خطر اوتيسم
مواد غذايي موثر در بهبود بيماري اوتيسم
اثر تلفن همراه بر اوتيسم
نقش بازي هاي عروسكي بر مهارت هاي ارتباطي
معرفي تعدادي با زي هاي موثر براي كودكان اوتيسم
آموزش تقويت تمركز و هماهنگي بولينگ
نقاشي با گوش پاك كن
نقاشي با فوت

 

 

 

 

 

 

 

 

 


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


توضيحات بيشتر و دانلود

 

صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

 

 

 

 

 

 

 


توضيحات بيشتر و دانلود

 

صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوينت آشنايي با اوتيسم،

ادامه مطلب
[ ۱۸ تير ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۰۶:۳۷ ] [ مهي ]
[ نظرات (0) ]

بك لينك چيست؟

بك لينك چيست؟

همه ما در سايت ها به لينك هايي برخورد كرده ايم كه ما را به يك سايتي ارجاع ميدهند. اين لينك ها بك لينك ناميده ميشود. معمولا اين لينك ها ما را به سايت هايي ارجاع ميدهند كه يا سايت هاي مرتبط با سايت ميزبان است يا داراي مطالب پرطرفدار ميباشد.

بك لينك

در زمان هاي گذشته سايت ها ميتوانستند با افزايش تعداد لينك ها اعتبارسازي نمايند. هزينه كمتري پرداخت ميكردند و ميتوانستند تعداد بسيار بالايي پروفايل و لينك هاي اسپم تهيه نمايند. اما در حال حاضر اين لينك ها و بك لينك ها در گوگل جايي ندارد و گوگل به آن ها زياد اهميت نمي دهد و در واقع به لينك هايي كه هويت بالايي دارند بيشتر اهميت مي دهد.

 

بك لينك PBN چيست؟

پي بي ان (PBN)  مخفف عبارت Private Blog Networks  مي باشد.

ما براي لينك سازي به سبك  PBN نياز به يك شبكه ي وبلاگي با هويت بالا داريم.لينك سازي پي بي ان (pbn) به صورت لايه اي ميباشد.

بك لينك pbn

 

معمولا وب سايت يا وبلاگ هايي با موضوعات مختلف را براي ايجاد اين ساختارها ايجاد كرده و اين وبلاگ ها براي اعتبار بخشي به سايت هاي مورد نظر به كار ميبرند. چند بك لينك ايجاد كرده و با اين بك لينك ها كاربران را به سايت اصلي لينك ميدهيم. با ادامه دادن اين مراحل لينك ها به صورت هرمي افزايش مي يابند و همين مسئله موجب شده است كه به خريد بك لينك PBN شهرت يافته است .

بالا رفتن رتبه سايت

اگر بدون علم كافي شروع به اجراي PBN شويد، سايت شما به سرعت به سمت پنالتي شدن و به حذف از گوگل نزديك مي شود.

بك لينك PBN داراي انواع مختلفي ميباشد. گفته ميشود بيش از 200 روش براي لينك سازي وجود دارد. اما همه اين روش ها ايده آل نيستند و تعداد بسيار كمي از آن داراي تاثيرات مطلوبي ميباشند.

شما مي توانيد از پكيچ هاي سفارش بك لينك pbn يا سفارش رپورتاژ pbn مجموعه شيك رنك ديدن بفرماييد .

 

منبع



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ،

ادامه مطلب
[ ۱۳ تير ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۳۸:۳۴ ] [ مهي ]
[ نظرات (0) ]
[ ۱ ]