بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

نصرسیس

بررسی میزان و نحوة گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه 2 شهر یزد

بررسی میزان و نحوة گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه 2 شهر یزد

بررسی میزان و نحوة گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه 2 شهر یزد

فرمت فایل : doc

حجم : 156

صفحات : 102

گروه : علوم انسانی

توضیحات محصول :

بررسی میزان و نحوة گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه 2 شهر یزد

فهرست مطالب

عنوان                                             صفحه

فصل اول : مبادی تحقیق

1-مقدمه ................................. 1

2-موضوع تحقیق و تبیین آن .................. 3

3-بیان مسأله مورد پژوهش (مشکل چیست؟)..... 5

4-انگیزه محقق در انتخاب موضوع............. 7

5-هدف تحقیق .............................. 8

6-ضرورت تحقیق (اهمیت مسأله مورد پژوهش)..... 9

7-واژه ها و اصطلاحات این تحقیق ............ 11

فصل دوم : بررسی پیشینه پژوهش

الف- سابقه نظری تحقیق .................... 12

تاریخچه .................................. 21

ب- سابقه عملی تحقیق ...................... 24

1- بررسی پژوهشهای مشابه موضوع تحقیق در جهان 24

2- بررسی پژوهشهای مشابه موضوع تحقیق در ایران 29

3- بررسی پژوهشهای مشابه موضوع تحقیق در محل تحقیق   34

ج- نقد و بررسی پ‍ژوهشهای انجام شده مشابه موضوع تحقیق   36

فصل سوم:روش تحقیق (متدلوژی)

الف- فرضیات ............................. 37

1-تعریف فرضیه ......................... 37

2-انواع فرضیه ......................... 37

3-فرضیات این تحقیق ..................... 38

4-سؤالات پژوهشی......................... 38

ب- جامعه آماری و نمونه گیری ............... 39

1- تعریف جامعه آماری .................... 39

2- جامعه آماری این تحقیق ................. 39

3- تعریف نمونه گیری........................ 39

4- انواع نمونه گیری........................ 40

5- نمونه گیری در این تحقیق ................. 40

ج- جمع آوری اطلاعات........................ 43

1- تعریف روش جمع آوری اطلاعات ............. 43

2- انواع روشهای جمع آوری اطلاعات .......... 43

3- روش جمع آوری اطلاعات در این تحقیق........ 47

4- تعیین روایی روش جمع آوری اطلاعات ........ 47

5- تعیین پایایی روش جمع آوری اطلاعات........ 48

د- روش تحقیق ............................. 48

1- تعریف روش تحقیق ....................... 48

2- انواع و روش های تحقیق ................. 49

3- نوع و روش این تحقیق ................... 50

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل اطلاعات

الف- تجزیه و تحلیل سؤالات چند جوابی پرسشنامه (با جدول فراوانی و درصدی و رسم نمودار ستونی)....... 51

ب- تجزیه و تحلیل سؤالات تشریحی پرسشنامه (با جدول فراوانی و درصدی)................................... 68

ج- تجزیه و تحلیل فرضیات (با جدول فراوانی و درصدی و رسم نمودار دایره ای )......................... 71

فصل پنجم: تفسیر نتایج پژوهش

1- نتیجه تحقیق............................ 78

الف- نتایج کلی و فرضیات.................. 78

ب- نتایج کلی سؤالات تشریحی................. 80

2- پیشنهادات و نظرات اصلاحی............... 82

الف- پیشنهادات محقق....................... 82

ب- استنتاج کلی از پیشنهادات پاسخ دهندگان. 83

3- مقایسه نتایج این تحقیق با پژوهشهای مشابه این موضوع    84

4- محدودیت ها و مشکلات این تحقیق............ 86

5- فهرست منابع(کتابنامه)................. 87

6- پیوست(ضمائم)

نمونه پرسشنامه

......................................................................................................................

چکیده :

امروزه در سراسر جهان مسئله فراغت از جایگاه خاص برخوردار است ،‌پیشرفت صنعتی و اقتصادی در سال های اخیر که رفاه و آسایش بیشتری را به ارمغان آورده است و به شمار بیشتری از مردم این امکان را بخشیده است که نسبت به گذشته بخش بیشتری از اوقات خود را به امور معنوی – فرهنگی بپردازند.

در واقع نوع گذراندن اوقات فراغت بازندگی معنوی و فرهنگی هر جامعه بسیار نزدیک است همین امر ارتباط تنگاتنگ جوامع آگاه را برآن داشته تا با اجرای سیاستهای مناسب فرهنگی ،‌ورزشی ،‌اتخاذ روش تشویق آمیز و مانند اینها از هدر رفتن آن جلوگیری کند .

این تحقیق با طرح این سؤال که در دانش آموزان دختر مقطع متوسط ناحیه 2 شهر یزد اوقات فراغت خود را به انجام چه کارهایی می پردازند ؟ آغاز می شود و با هدف بررسی چگونگی نحوه ی گذراندن اوقات فراغت و نوع فعالیتهای فراغت و کم و کیف پرداختن به هر کدام از فعالیت های فراغت و تعیین علایق دانش آموزان و نیز بررسی میزان دخالت امکانات در نحوه ی گذران اوقات فراغت می باشد.

این تحقیق شامل 7 سؤال پژوهشی که میزان اوقات فراغت ،‌سهم والدین و همسالان‌، تلویزیون ، ‌اینترنت ‌،موسیقی ‌،... ،‌مطالعه ی علمی و غیر علمی و نیز رضایت دانش آموزان از نحوه ی گذران اوقات فراغتشان ،‌خواست و انتظاراتشان از مسؤلان را می سنجد که نتایج بطور کامل در فصل پنجم آمده است .

 

قیمت محصول : 15000 تومان

دانلود

 



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: بررسی میزان و نحوة گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ناحیه 2 شهر یزد،

ادامه مطلب
[ ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۷:۵۸ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار تألیف دکتر ناصر میرسپاسی

پاورپوینت کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار تألیف دکتر ناصر میرسپاسی

پاورپوینت کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار تألیف دکتر ناصر میرسپاسی

فرمت فایل : pptx

حجم : 6901

صفحات : 207

گروه : مدیریت

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار تألیف دکتر ناصر میرسپاسی، در قالب pptx و در 207 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

فصل اول: کلیات

روند تاریخی مدیریت منابع انسانی و جهانی سازی

جهانی سازی و تحولات آن

نگاهی به تحولات نیروی انسانی در ایران

سیر تحول مدیریت و کاربرد آن در مدیریت منابع انسانی

تئوری کلاسیک و مدل ماشینی سازمان

تئوری نئو کلاسیک و مدلهای انسانی سازمان

رویکرد سیستمی

ریشه تفکر سیستمی

نگرش اقتضائی

عوامل مهم در نگرش اقتضایی

ساختار سازمانی و منابع انسانی

سازماندهی و مدیریت بر مبنای اصول

مدیریت راهبردی(استراتژیک) و مکاتب آن

مکاتب تجویزی

مکاتب توصیفی

نگرش اقتضایی در انتخاب مکتب مناسب

مدیریت راهبردی ( استراتژیک ) منابع انسانی

نگرش اقتضایی در انتخاب مکتب مناسب

محیط درون سازمان

ارتباط نوع مدیریت منابع انسانی و مراحل عمر سازمان

فرهنگ سازمانی در روند جهانی سازی

مراحل طراحی استراتژیک منابع انسانی

مقایسه روش طرح ریزی تحلیلی و قابل انعطاف

طرح ریزی دو طرفه

استراتژیهای منابع انسانی

ساختار سازمانی

ساختار رسمی و استراتژی

 

فصل دوم: نظام جبران خدمت

نظام جبران خدمت

تئوریهای جبران خدمت : (حقوق و مزایا)

تئوریهای کلان 

مزد اجتماعی

تئوریهای کنترل مزد

توجیه نئو کلاسیک

تئوریهای خرد

تئوریهای خرد خرد

تعریف استراتژی جبران خدمت

 

فصل سوم: نظام تأمین و تعدیل منابع انسانی

مقدمه

طرح ریزی منابع انسانی

پیش بینی عرضه و تقاضای منابع انسانی

روش‌های پیش بینی تقاضا

روش تجزیه و تحلیل جابه‌جایی‌های داخلی

روش استفاده از جدول جایگزینی

روش احتمالی

ارزیابی عملکرد طرح

مراحل ارزیابی و کنترل

مدیریت امور استخدامی

کارمندیابی

منابع تأمین نیروی انسانی سازمان

محاسن منابع داخلی/ معایب منابع خارجی

معایب استفاده از منابع داخلی / محاسن استفاده از منابع خارجی

استراتژی انتخاب یا گزینش

مراحل انتخاب

مصاحبه استخدامی

محاسن استفاده از آزمون‌ها و مصاحبه های استخدامی

انتقادات آزمون‌ها و مصاحبه‌ها

آموزش مقدماتی ورود به سازمان

انتخاب و انتصاب با نگرش جهانی سازی

توصیه‌هایی برای اعزام مدیران به کشورهای دیگر

 

فصل چهارم: نظام بهسازی منابع انسانی

مقدمه

محیط درون سازمانی

مدیریت عملکرد

محاسن اعمال مدیریت عملکرد

تعریف ارزیابی عملکرد

نظریه های ارزیابی عملکرد

نظریه ارزیابی مستقیم عملکرد

نظریه ارزیابی مشخصات فردی

نظریه ارزیابی فرایند (یا نحوه انجام کار )

روش های متداول ارزیابی

روش درجه بندی ترتیبی

روش مقایسه فرد به فرد

روش مقیاسی

روش توزیع اجباری

روش انتخاب اجباری

روش فرم چک لیست ارزیابی

روش وقایع حساس

 

فصل پنجم: نظام نگهداری منابع انسانی

مقدمه

فرآیند نظام نگهداری منابع انسانی

ایمنی، بهداشت و تربیت بدنی

روشهای متداول امور ایمنی و بهداشت صنعتی

ایمنی محیط کار

روش‌هایی که تأکید آنها بر حفظ سلامت کارکنان است

 ارگونومی

روش‌های بیومکانیکی

روش مهندسی سیستم‌ها

روش‌های اکتشافی در قلمرو مسائل بهداشت و ایمنی

اپیدمولوژی

  روش رفتاری

سه جنبه‌ عمده که در مدیریت ایمنی مطرح است

عللی که به شرایط مکانیکی، فیزیکی، جوی و نظیر اینها مربوط می‌شود

عللی که به رفتار و عمل کارکنان مربوط می‌شود

اندازه‌گیری سوانح و محاسبه‌ی ضریب مایعات

روش‌های پیشگیری

ایمنی کارکنان از راه دور

     بهداشت و درمان

     معاینات پزشکی

    خدمات درمانی

     تربیت بدنی

بیمه و بازنشستگی

   بیمه بیکاری

    بازخرید

     بازنشستگی

    طرح‌های صندوق بازنشستگی

    نرخ حقوق بازنشستگی

خدمات رفاهی

برنامه‌های رفاهی

طبقه بندی خدمات و اقدامات رفاهی

اثرات رضایت و عدم رضایت از کار در نگه داری منابع انسانی

 

فصل ششم: نظام کاربردی منابع انسانی

مدیران عملیاتی و مدیران استراتژیک

سه زمینه حایز اهمیت در حوزه تصمیمات استراتژیک مرتبط با کاربرد منابع انسانی

دانش بکارگیری منابع انسانی

مدیریت و رهبری از دیدگاه مدیریت استراتژیک

تعریف رهبری

تعریف رهبری استراتژیک

نظریه های رهبری عملیاتی

نظریه خصوصیات شخصی

نظریه رفتاری

نظریه موقعیت رهبری شوندگان

 نظریه اقتضایی

ویژگی های رهبر موفق

رهبری جذبه ای یا کاریزماتیک

اساس شرایط رهبری

چهار سبک رهبری

سبک رهبری اثر بخش از دیدگاه فیدلر

رهبری اثر بخش

سبک رهبری اثر بخش در شرایط تغییر و تحول

ارتباطات

فرایند ارتباطات

انواع شبکه های ارتباطی

   محاسن ارتباطات غیر رسمی

   معایب ارتباطات غیررسمی

انگیزش

نظریه های انگیزش

نظریه های محتوایی

نظریه های فرآیندی

فرهنگ و انگیزه با نگرشی بر روند جهانی سازی

جابه جایی ،ترک کار و انضباط کار

ترفیع

موانع عمده اجرای طرح های ترفیعا تی

انتقال

علت انتقال

انتقال موقت

انتقال دائم

بر کناری از کار و عودت به کار

از جمله موارد برکناری اجباری

از جمله موارد عمده برکناری اختیاری

ضوابطی که در  برکناری و یا تعیین اولویت برای عودت به کار در نظر گرفته می شود

انضباط

اقدامات لازم  در کمیته انضباطی

 

فصل هفتم: نظام نظام روابط کار

فرایند تنظیم روابط کار

تنظیم مقررات عمومی

تنظیم روابط فردی کار

ویژگی های قرارداد کار

تنظیم روابط جمعی کار

مذاکرات دسته جمعی

ویژگیهایی که برای مذاکرات دسته جمعی قائل شده اند

تفاوتهای بین مذاکرات انفرادی و مذاکرات دسته جمعی

حوزه توافق در مذاکرات دسته جمعی

اعتصـاب

قراردادهای دسته جمعی

چگونگی مشارکت کارگران در تصمیم گیری داخل کارگاه

هدفهای مشارکت کارکنان در تصمیم گیری

شیوه های مشارکت کارکنان در تصمیم گیری

زمینه های مشارکت کارکنان در تصمیم گیری

 

توضیحات:

کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار، تألیف دکتر ناصر میرسپاسی از جمله منابع مهم درس مدیریت منابع انسانی و مدیریت منابع انسانی پیشرفته در سطح کارشناسی  و ارشد رشته های مجموعه مدیریت میباشد. این فایل شامل پاورپوینت کل این کتاب که شامل هفت فصل می باشد، بوده و در حجم 207 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

 

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

قیمت محصول : 34000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی و روابط کار تألیف دکتر ناصر میرسپاسی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۴۱:۰۲ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

فرمت فایل : pptx

حجم : 3031

صفحات : 46

گروه : صنایع غذایی

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب  pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

تاریخچه کنسرو

ابداع روش کنسرو

مراحل کنسرو کردن

فرآورده های دامی

مواد اولیه نیمه آماده

وظایف اسیدها در مواد غذایی

درجه بندی مواد اولیه

جداکردن ناخالصیها

آماده کردن ماده اولیه

بلانچینگ

فرمولاسیون

پر کردن در بسته

خارج کردن اکسیژن و گازها

درب بندی قوطیهای کنسرو

دما دادن و پختن محصول در داخل بسته

سرد کردن بسته های کنسرو

کارتن گذاری و نگهداری قوطیها

تعیین زمان نگهداری کنسروها

میکروبیولوژیکی کنسروها

کارتن گذاری و نگهداری قوطیها

طبقه بندی غذاهای کنسرو شده بر اساس PH

بسته بندی کنسروها

بسته بندی های پلاستیکی سخت

بسته بندیهای قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما

کنترل کیفی و مسائل بهداشتی کنسروها

درجه بندی نواقص قوطی کنسرو

بازرسی ظاهری قوطی

عوامل تورم در قوطیهای کنسرو

انواع تورم

بازرسیهای پس از باز کردن قوطی

آزمون قوطیهای کنسرو و حصول اطمینان از سلامت آنها

آزمون محتوی قوطی

بررسی تورم قوطی در هنگام باز کردن

آزمونهای قوطی کنسرو

 

قسمتی از متن:

کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conserver به معنی حفظ کردن گرفته شده است.

تعریف کنسرو کردن : عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود.

اصل کنسروکردن مواد غذایی:براساس از بین بردن مقاوم ترین میکروب بیمـاریزا نسبت به حرارت میباشد که باکتری کلستریدیوم بوتولینوم میباشد و یک باکتری غیربیماریزا دیگر که مقاومت زیادی در مقابل حرارت دارد.

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی" می باشد که در حجم 46 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.

قیمت محصول : 12000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۴۰:۱۵ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

فرمت فایل : ppt

حجم : 933

صفحات : 58

گروه : صنایع غذایی

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی، در قالب ppt و در 58 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

عوامل استریلیزاسیون

فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون

گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی

انتخاب روش استریل کردن

پرتو دهی مواد غذایی  

مزایای استفاده از پرتو

استفاده از روش تشعشع و پرتودهی

انواع پرتوهای مورد استفاده

پرتو ماوارء بنفش

تابشهای بتا

پرتوهای گاما

پرتوهای ایکس

مایکروویو

کاربرد UV-C در حفظ کیفیت کاهو

تیمار با UV-C

نمودار کاهش لگاریتمی بار E.coli و salmonella روی سطح برگهای کاهو با uv

نمونه هایی از کارهای انجام شده با فرابنفش درمیوه وسبزی

کاربرد فرابنفش در صنعت شیر

مسیر گردش محلولها

کاربردپرتوهای فرابنفش در کارخانجات فرآورده های گوشتی

استفاده از پرتوهای فرابنفش در تیمارهوای دودکش رستورانها و اماکن عمومی

فراوری مواد غذایی به منظور پرتودهی

آنزیم بری یا فرایند حرارتی

کاربردهای تجارتی اشعه دهی

علامت مواد غذایی پرتو دیده

اثر پرتودهی برروی میکروارگانیسمها

اثرات پرتودهی برکیفیت برخی مواد غذایی

کاربرد اوزون در مواد غذایی

ساز و کار اثر اوزون

نحوه عمل اوزون بر میکروارگانیسمها

عوامل موثر بر واکنش اوزون

مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول

مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول

چند نمونه از کاربردهای اوزون

فراصوت در صنایع غذایی

کاربردهای فرا صوت

  غیر فعال سازی میکرو ارگانیسم ها

خشک کردن

کاربردهای تشخیصی

منابع

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی" می باشد که در حجم  58 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.

قیمت محصول : 14000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۹:۴۰ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی

پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی

پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی

فرمت فایل : ppt

حجم : 1252

صفحات : 18

گروه : صنایع غذایی

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

فیتوکمیکال چیست؟

ماهیت فیتوکمیکالها

فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها

دلایل مصرف میوه و سبزیجات در بیماریهای مزمن

اثرات محرکهای پس از برداشت روی فیتوکمیکالها

محرکهای فیزیکی

اشعه گاما و ماوراء بنفش

محرکهای شیمیایی

متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک

اتیلن

نتیجه گیری

منابع

 

قسمتی از متن:

فیتوکمیکالها مواد شیمیایی غیرمغذی گیاهی هستند که نقش محافظت کننده دارند ومانع از بیماری میشوند.

فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند و شامل: کاروتنوئیدها - ترکیبات فنولی - گلوکوزینولیتها - ساپونین ها - سولفیدها - فیتوسترولها - فیتواستروژنها - منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند.

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی " می باشد که در حجم 18 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.

قیمت محصول : 5800 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۹:۱۱ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی

فرمت فایل : pptx

حجم : 1189

صفحات : 53

گروه : صنایع غذایی

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی، در قالب pptx و در 53 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

مقدمه

تاریخچه پیدایش محصول

شمارة تعرفه گمرکی

شرایط واردات

بررسی و ارائه استاندارد

قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

موارد مصرف و کاربرد شکلات

سروتونین

اهمیت استراتژیکی

وضعیت و جایگاه صنعت شیرینی و شکلات درایران چگونه است؟

مصرف داخلی شیرینی و شکلات و میزان تولید داخلی چه میزان است؟

کشورهای تولید کننده و مصرف کننده محصول

بررسی روند صادرات

وضعیت صادرات شیرینی و شکلات درحال حاضر چگونه است؟

تکنولوژی تولید شکلات

برآورد هزینه ها

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

 

قسمتی از متن:

شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد. این محصول از ویژگی های جالبی برخوردار است، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد می باشد اما به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی درترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده می شود. کره کاکائو در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد جامد است.

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی" می باشد که در حجم 53 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.

قیمت محصول : 14000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۸:۳۱ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت بازاریابی ورزشی

پاورپوینت بازاریابی ورزشی

پاورپوینت بازاریابی ورزشی

فرمت فایل : ppt

حجم : 1627

صفحات : 29

گروه : مدیریت

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع بازاریابی ورزشی، در قالب  ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

مقدمه

  شناخت بازارهای ورزشی

اهمیت تقسیم بندی بازار ورزشی

معیارهای تقسیم بازارهای ورزشی 

استراتژی های مختلف انتخاب مشتریان یا بازارهای ورزشی

استراتژی بازاریابی ورزشی یکسان

استراتژی بازاریابی ورزشی تفکیکی

استرتژی بازاریابی ورزشی تمرکزی

عوامل موثر در انتخاب استراتژی های ورزشی

روشهای تقسیم بازار ورزشی

تقسیم بندی بر اساس عوامل جغرافیایی

تقسیم بندی بر اساس عوامل جمعیت شناختی

تقسیم بندی براساس عوامل روانشناختی

تقسیم بندی بر اساس عوامل رفتاری

روشهای تقسیم مشتریان و بازارهای ورزشی

برخی تفاوتهای عمده میان بازار ورزشی و بازارهای مرسوم و معمولی

منابع

 

قسمتی از متن:

بازاریابی ورزشی در برگیرنده تمام فعالیت هائی است که برای ارضای نیازها وخواسته های فرایند مبادله ،طراحی شده اند.علم بازاریابی ورزشی ،همانند خود بازاریابی ازعلوم دیگری چون علم اقتصاد،جامعه شناسی،روان شناسی .ارتباطات وحقوق مدد می جوید باید بین بازار یابی ورزشی وبازار یابی از طریق ورزش تمایز قائل شد.بازار یابی ورزشی ،هنگامی روی می دهد که سازمانی ورزشی درصدد ترویج محصولات وخدماتتش باشد. اما بازار یابی از طریق ورزش ،زمانی است که سازمانی غیر ورزشی .،درصدد بهره گیری از ورزش ،بعنوان ابزار فروش محصولاتش باشد 

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع" بازاریابی ورزشی " می باشد که در حجم 29 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

قیمت محصول : 12000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت بازاریابی ورزشی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۸:۰۲ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت تعیین قیمت در بازاریابی

پاورپوینت تعیین قیمت در بازاریابی

پاورپوینت تعیین قیمت در بازاریابی

فرمت فایل : ppt

حجم : 1058

صفحات : 35

گروه : مدیریت

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع تعیین قیمت در بازاریابی، در قالب  pptو در 35 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

تعریف قیمت

قیمت گذاری و عناصر آمیخته بازاریابی

رابطه قیمت و محصول

قیمت گذاری در انواع بازارهای مختلف

قیمت گذاری  در حالت رقابت کامل

قیمت گذاری در حالت رقابت انحصاری

قیمت گذاری در حالت رقابت انحصاری چندجانبه

قیمت گذاری در حالت انحصاری کامل

رابطه قیمت و تقاضا

کشش پذیری تقاضا

فرایند قیمت گذاری

تحلیل وضعیت بازار

تخمین تقاضا

کشش پذیری

ارزیابی تقاضا در بازار

تغییرات منحنی تقاضا

تحلیل رقابت

شناسایی موانع و محدودیت های  قیمت گذاری

تعیین هدف های قیمت گذاری

انواع اهداف قیمت گذاری

تحلیل توانمندی سود

تحیل هزینه   

تعیین سطح قیمت اولیه

روش های قیمت گذاری مبتنی بر تقاضا

تفاوت های قیمت گذاری پرستیژی و پرمایه

روش های قیمت گذاری مبتنی بر قیمت تمام شده و سود

روش های قیمت گذاری مبتنی بر رقابت

تعدیل و مدیریت قیمت ها

انواع تخفیف ها

استراتژی های قیمت گذاری جغرافیایی

موارد خاص در قیمت گذاری

استراتژی قیمت گذاری برای خدمات

منابع

 

قسمتی از متن:

استراتژی های قیمت گذاری جغرافیایی:

الف) قیمت گذاری فوب، مکان تولید

ب) قیمت گذاری تحویل یکسان

ج) قیمت گذاری تحویل منطقه ای

د) قیمت گذاری تقبل قسمتی از هزینه های حمل و نقل

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع" تعیین قیمت در بازاریابی " می باشد که در حجم 35 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

قیمت محصول : 14000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت تعیین قیمت در بازاریابی،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۷:۲۳ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]

پاورپوینت کتاب ده اشتباه نابخشودنی در بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر

پاورپوینت کتاب ده اشتباه نابخشودنی در بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر

پاورپوینت کتاب ده اشتباه نابخشودنی در بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر

فرمت فایل : ppt

حجم : 3365

صفحات : 138

گروه : مدیریت

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت کتاب ده اشتباه نابخشودنی در بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر، در قالب  ppt و در 138 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

مقدمه

پروفسور کاتلر 10 مشکل اساسی در روند جدید بازاریابی را شناسایی کرده است:

وضعیت کنونی بازاریابی

 

اشتباه اول: شرکت به اندازه کافی بازارگرا و مشتری مدار نیست.

نشانه ها

ضعف بازارگرایی

شناسایی ضعیف بخشهای بازار

اولویت بندی ناقص بخشهای بازار

عدم وجود مدیرانی برای هر بخش از بازار

ره حل ها

اتخاذ روشهای پیشرفته درامر بخش بندی بازار

اولویت بندی مهمترین بخشهای بازار

تخصصی کردن کارکنان فروش

نشانه های ضعف در مشتری مداری

ایجاد سلسله مراتبی از ارزشها که در رأس آن مشتر ی قرار بگیرد

پیگیری فعالیتهایی که موجب تعهد بیشتر در کارکنان فروش و یا نمایندگان فروش شرکت به مشتری باشد

 

اشتباه دوم : شرکت، مشتریان هدف target customers)) را به درستی درک نمی کند.

نشانه ها

اطلاعات ضعیف و ناکافی در مورد مشتریان

فروش تحقق یافته بسیار پایین تر از انتظارات است
میزان بالای مرجوعی کالا و شکایتهای فراوان مشتریان

گروهای متمرکز (کانون)

راه حل ها

مصاحبه عمیق

مشاهده و مصاحبه در خانه

تحقیق در مراکز خرید و فروشگاهها

پیشنهاد هایی برای طراحی فضای فروش

خرید پنهانی

تکنیک های تحلیل گرانه تری به کار بندید

برگزاری میزگردهای خریدار فروشنده

نصب نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری و استخراج اطلاعات

 

اشتباه سوم:  شرکت فعالیتهای رقبای خود را پیگیری و پایش نمیکند.

نشانه ها

راه حلها

در نظر گرفتن فرد یا بخشی برای گرد آوری اطلاعات رقابتی

 

اشتباه چهارم: شرکت روابط خود با ذینفعان را به خوبی مدیریت نمی کند.

نشانه ها

راه حلها

اداره بهتر روابط با تامین کنندگان

 

اشتباه پنجم: شرکت در شناسایی فرصتهای جدید عملکرد مناسبی ندارد.

نشانه ها

راه حلها

استفاده از سیستم های خلاق برای ایجاد ایده های جدید

 

اشتباه ششم:  فرایند برنامه ریزی بازار یابی شرکت ناقص و ناکارامد است.

نشانه ها

راه حلها

ایجاد ترتیب و توالی مشخص اجزای برنامه

 

اشتباه هفتم:  استراتژیهای تولید و ارائه خدمات شرکت ، نیازمند بررسی بیشتر است.

نشانه ها

تولید محصولات فراوان غیر پول ساز

فروش جنبی(cross-selling)بسیار پایین

راه حلها

ایجاد سیستم پیگیری محصولات و سیستم ارزیابی

 

 

اشتباه هشتم: تلاش شرکت برای خلق و پرورش مارکهای جدید(brand-building) و برقراری ارتباط با بازار ضعیف است.

نشانه ها

راه حلها

استراتژی خلق و پرورش مارک

 

اشتباه نهم:  شرکت برای اجرای فعالیت های بازار یابی کارآمد و اثربخش ،بخوبی سازماندهی نشده است.

نشانه ها

راه حلها

ایجاد مهارت های جدید در بخش بازاریابی

جایگاه سازی brand positioning

مدیریت ارزش مارک

مدیریت روابط با مشتری و بازار یابی پایگاه داده ها
 مدیریت روابط با شرکاء
 بازار یابی اینترنتی
بازاریابی روابط عمومی

بازار یابی تجربی و خدمات

ارتباطات بازار یابی یکپارچه

تجزیه و تحلیل سودآوری / سوددهی

مهارت های بازارسازی

بازاریابی و فروش

بازاریابی و   R&D

بازاریابی و تولید

بازاریابی و خرید

بازاریابی و حسابداری

بازاریابی و مالی

بازاریابی و تدارکات

 

اشتباه دهم: شرکت،استفاده زیادی از تکنولوژی روز نکرده است.

نشانه ها

راه حلها

اصلاح و بهبود سیستم خودکار فروش

استفاده بیشتر از نرم افزارهای تسهیل کننده تصمیم گیری در بازار

ایجاد مدل های حمایت از تصمیمات بازاریابی

تهیه و ایجاد صفحه های راهنما برای بازاریابی

10 فرمان برای دستیابی به بهترین بهره وری در امر بازاریابی

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینت کتاب" ده اشتباه نابخشودنی در بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر " می باشد که در حجم 138 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

قیمت محصول : 25000 تومان

دانلود


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پاورپوینت کتاب ده اشتباه نابخشودنی در بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر،

ادامه مطلب
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۶:۵۲ ] [ مهی ]
[ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ]